Club van 55

Wij, carnavalsvereniging de Pierewaaiers, zijn een actieve vereniging in, maar ook zeker buiten het carnavalsseizoen. Met carnaval doen we waar mogelijk mee aan alle carnavalsactiviteiten, zoals de Kaaikwek, de grote- en de kinderoptocht. Tevens proberen we bij voorfeesten, waar onze aanwezigheid wordt gewenst, aanwezig te zijn.

Ook zijn wij het hele jaar op muzikaal gebied actief en wordt er gerepeteerd en aan muziekfestivals meegedaan. Wanneer er een beroep op hen gedaan wordt voor een goed doel zoals een spanningmarathon en de Kaaienloop in Oosterhout bijvoorbeeld zullen de Pierewaaiers acte de Presens geven. Tevens helpen de Pierewaaiers waar nodig op de verschillende evenementen, die in Oosterhout worden georganiseerd.

In het jaar 2012 viert CV de Pierewaaiers haar Gouden Jubileum, wanneer zij 55 jaar bestaat. Momenteel wordt er druk gewerkt aan alle voorbereidingen om er een spectaculair jaar van te maken.

Door lid van de Club van 55 te worden kunt u de Pierewaaiers helpen hun ideeën waar te maken. Met een financiële bijdrage van €55,- of €25,- per jaar steunt u CV de Pierewaaiers. Het eerste jaar zal uw bijdrage worden gebruikt om diverse activiteiten die betrekking hebben op het gouden jubileum te

organiseren. Daarna zal uw bijdrage worden gebruikt voor de muziek en de carnavalsactiviteiten zoals onder andere de optocht.

Als Jubileumlid van de Club van 55 (€55,-)*1:

  • Wordt u uitgenodigd voor de receptie en de presentatie van onze 1e CD op zaterdag 21 januari 2012.
  • Krijgt u kaartjes voor het Pierewaaiersbal
  • Houden wij u middels een nieuwsbrief op de hoogte van onze activiteiten
  • Wordt u ieder jaar geïnformeerd waar uw bijdrage aan is besteed.
  • Wordt u eens per jaar uitgenodigd om een activiteit of evenement bij te wonen. In 2012 is dat natuurlijk het Jubileumconcert

Als Lid van de Club van 55 (€25,-):

  • Houden wij u middels een nieuwsbrief op de hoogte van onze activiteiten
  • Wordt u ieder jaar geïnformeerd waar uw bijdrage aan is besteed.
  • Wordt u eens per jaar uitgenodigd om een activiteit of evenement bij te wonen

*1) Het jubileumlid geldt alleen voor 2012. Wanneer u de Pierewaaiers wilt blijven steunen betaalt u daarna €25,- per jaar.

Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Mobiel telefoonnummer
Email