In memoriam

Naast het vele plezier bij onze vereniging moeten we helaas ook wel eens afscheid nemen van een dierbaar lid. Vergeten zullen we deze leden nooit. Wij vinden dat deze leden nog steeds bij onze vereniging horen. Vandaar dat we hen ook met trots op onze website willen vernoemen.

Ter nagedachtenis legt CV De Pierewaaiers elk jaar met carnaval een rode roos bij het graf van ieder lid als dank voor hun inzet voor de vereniging.


† 27 juli 2018
Henk Brouwers
Helaas moeten we afscheid nemen van een van onze oprichters en ere-lid Henk Brouwers. Ruim 61 jaar geleden stond hij, samen met zijn Miet, aan de wieg van onze vereniging, jarenlang was hij een spil binnen de club en speelde hij oa de grote trom. De laatste jaren werd zijn gezondheid steeds broser en moest hij steeds een stapje terug doen. Maar stoppen kon hij niet, hij was er nog maar al te graag bij. Op z’n “Henk’s”…. alles overzien, trots op zijn vereniging, biertje in de hand en genieten!! Lieve Henk, wat zullen we je verschrikkelijk gaan missen!!! Bedankt voor zoveel mooie jaren… We zullen goed voor jouw Miet en jouw vereniging zorgen!! Dag Henk…. rust zacht!

† 30 september 2013
Henk Evers
Een Pierewaaier in hart en nieren! Henk is ruim 46 jaar lid geweest van onze vereniging en was overal bij aanwezig en betrokken. Jarenlang heeft Henk de grote trom bespeeld, en toen dat wat te zwaar werd, is ie bekkens gaan spelen. Ook heeft ie lange tijd de contributie opgehaald en krantenknipsels en foto’s gearchiveerd. Hij hield niet van regeltjes en protocollen, het moest vooral leutig zijn met z’n allen. Hij was altijd in voor een geintje en haalde regelmatig kattenkwaad uit.Henk, wij zullen de gein en ongein in eren blijven houden, de jeugd er bij blijven betrekken en bovenal… we zullen het met z’n allen blijven doen! Bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt gedaan.

† 27 maart 2013
Nel Hendriks
Was één van de oprichters van onze vereniging. Tot aan haar overlijden is zij lid geweest van onze vereniging, in totaal is zij dus 56 jaar lid geweest. In 2007 is Nel benoemd tot Ere Lid.Nel was altijd aanwezig, hield van de gezelligheid en kon hier oprecht van genieten. Ze was ook vooral trots op onze vereniging, en dat vertelde ze dan ook aan iedereen die het wilde horen.Haar humor, haar enthousiasme, haar liefde en trotse gevoel voor de Pierewaaiers zullen wij nooit vergeten. Dank je wel, lieve Nel….
Roos
† 6 augustus 2011
Carla Weijers
Was bij alle activiteiten aanwezig, want ze wilde niks missen. Daarnaast was Carla actief met het maken van de kostuums voor de optocht, het organiseren van activiteiten en natuurlijk haar grootste passie het bespelen van haar saxofoon in onze kapel. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we je hebben mogen leren kennen. Bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt gedaan en betekend. Jij mag oprecht zeggen: „Non je ne regrette rien“ …….We zullen je missen ……………..Een dikke kus van ons allen.
Roos
Jo Roelen
Roos

Wil Waas
Roos
Simon Waas
Roos
Henk Bloemsaat
Roos
Chris van Rosendaal