Nieuws

Eerste prijs leutklasse! Dweilorkestendag Groenlo

Bericht geplaatst op: 28 mei, 2022

Ook dit jaar reisde CV De Pierewaaiers op Hemelvaartsdag af naar Groenlo in de Achterhoek voor de jaarlijkse Dweilorkestendag. en niet voor niets. ze werden winnaar in de leutklasse.

Pierewaaiers met begeleiders Ellen en Nicole

30 deelnemende dweilbands

Het deelnemersveld van de vijfentwintigste editie van het Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap 2022 bestond uit maar liefst 30 deelnemers. Deze waren verdeeld in een wedstrijdklasse en een leutklasse. In die laatste klasse mocht CV De Pierewaaiers de eerst prijs in ontvangst nemen.

Pierewaaiers tweede bij landelijke Dweilorkestendag in Groenlo

Bericht geplaatst op: 13 mei, 2018

Ook dit jaar reisde CV De Pierewaaiers op Hemelvaartsdag af naar Groenlo in de Achterhoek voor de jaarlijkse Dweilorkestendag. Vorig jaar won de Oosterhoutse blaaskapel nog de derde prijs, maar dit jaar mochten ze het zilver mee naar Oosterhout terugnemen.

30 deelnemende dweilbands

Het deelnemersveld van de drieëntwintigste editie van het Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap 2018 bestond gisteren uit maar lieft 30 deelnemers. Deze waren verdeeld in een wedstrijdklasse en een leutklasse. In die laatste klasse mocht CV De Pierewaaiers de tweede prijs in ontvangst nemen. De eerste prijs ging naar De Vrijetijdrekkers in Dongen. In de wedstrijdklasse ging de eerste plaats naar De Feesttoeters uit Sassenheim.

Nog even nagenieten

Bericht geplaatst op: 20 februari, 2018

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”62″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”600″ thumbnail_height=”600″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Bekijk afbeeldingen slideshow]” template=”/var/www/vhosts/pierewaaiers.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Carnaval komt eraan…

Bericht geplaatst op: 3 januari, 2018

Het jaar 2018 is nog maar net begonnen en toch beginnen de voorfeesten op het carnaval!
Er zijn weer veel optredens en activiteiten in Kaaiendonk waarbij we aanwezig zullen zijn.

Natuurlijk zijn we ook druk bezig met het bouwen van onze optochtwagen. Deze wordt nog groter, hoger, langer en mooier dan ooit te voren door ons gebouwd!!

Op vrijdagavond 9 februari houden we wederom ons Pierewaaiersbal in hotel/café ’t Zonneke. Natuurlijk zijn ook dit jaar weer vele Kaaiendonkse kapellen aanwezig en komt niemand minder dan John de Bever een optreden verzorgen!! Mis het niet en zorg dat je erbij bent.